fbpx

Om Oss

Företaget grundades 2011 och har sedan dess växt successivt. Idag består företaget av 6 personer. Vi har tidigare arbetat på Kåver & Melin, Sweco Structures AB, NCC och Structor Bygg Stockholm. Vi har alla gedigen erfarenhet av projektering av bostäder men vi har också stor erfarenhet projektering av byggnader i industriell och offentlig miljö.
Vi ställer höga krav på oss själva för att skapa väl genomtänkta projekt. Fokus är att tillmötesgå våra kunders krav på funktionalitet, ekonomi, hållbarhet och design. Mycket stor fokus läggs också på utveckling inom BIM och kompetensutveckling.

Vilka är vi?

Vi är alla exceptionellt intresserade av byggteknik, alla har lite olika bakgrund och spetskompetenser. Tre av oss är uppdragsledare med 8-14 års erfarenhet av projektering, en handläggande konstruktör med ca 4 års erfarenhet och en självgående projektör med ca 3 års erfarenhet.

Vårt kontor

Vi har vårt kontor på Södermalmsallén 36 nära Medborgarplatsen på Södermalm. Kontoret delas med Reflex Arkitekter AB. Vi sitter i ett öppet landskap och har tillgång till stora gemensamma ytor och flera konferensrum för projekterings- eller affärsmöten.

Kontakta oss